З 45 країн світу лише в одній проголосували б за Трампа: І звуть її Росія, - результати опитування

Опитування було проведено в серпні і вересні серед 44 194 респондентів з 45 великих країн світу, загальне населення яких складає близько 75% світового.

Х.Клінтон і Д.Трамп. Фото: Daily.

Серед 45 країн тільки жителі Росії проголосували б за Дональда Трампа як кандидата в президента, інші ж підтримали б Хілларі Клінтон. Про це свідчать результати опитування, проведеного Міжнародною асоціацією WIN/Gallup в 45 країнах, передають Патріоти України.

Згідно з опитуванням, Хілларі Клінтон випереджає Дональда Трампа у всіх, крім однієї країни, Росії. Клінтон дуже популярна в Західній Європі, Латинській Америці та Африці.

Дональд Трамп користується популярністю в Росії і Китаї.

Найбільший відрив у Клінтон був би у жителів Португалії, Фінляндії та Південної Кореї. Там її перевага над Трампом становить 79-80%.

Найменше відрив Клінтон від Трампа був би в Лівані, Індії, Палестині. Але навіть там вона перемогла б Трампа з відривом в 22-23%.

У Китаї її відрив від Трампа склав би всього 9%.

І тільки в Росії переміг би Трамп з відривом від Клінтон в 23%.

Так, на питання, якби ви змогли проголосувати на виборах президента США, за кого ви б віддали свій голос: 33% опитаних в РФ віддали б свій голос за Трампа, 10% - за Клінтон, 57% відповіли, що не знають.

 Тільки росіяни проголосували б за Трампа

Опитування було проведено в серпні і вересні серед 44 194 респондентів.

Похибка вибірки - 1%.

Кращі за Starlink: Вироблені в Україні супутникові системи везуть в РФ для окупантів. У окупантів на фронті вже 22 000 екземплярів Gilat SkyEdge — ЗМІ (відео)

четвер, 9 травень 2024, 4:15

Лише за минулий рік у Росію поставили цього обладнання на приблизно 5 мільйонів доларів. Системи Gilat SkyEdge завозять у Росію через інші країни, але у митних документах вказане їх українське походження. . Завод американської компанії Jabil Circuit в...

Окупанти прорвалися в Красногорівку, але ЗСУ заблокували штурмові групи - речник ОСУВ "Хортиця"

середа, 8 травень 2024, 23:17

Збройні сили України заблокували штурмові групи російської армії, які прорвалися у місто Красногорівка Донецької області. Про це розповів речник оперативно-стратегічного угруповання військ «Хортиця» Назар Волошин в ефірі Армія TV, передають Патріоти Ук...