З огляду на вторгнення РФ: США здивовані, що Київ допустив росіян у складі ОБСЄ на Донбас

Ще у грудні 2015 року місія ОБСЄ заявляла про 36 спостерігачів із Російської Федерації, які працюють у складі СММ в Україні.

Деніел Баєр. Фото:www.radioazadlyg.org

Україна дивно чинить, коли після анексії Криму та окупації частини Донбасу дозволяє російським спостерігачам у складі Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ безперешкодно проникати на вільну українську територію. Про це заявив посол США при Організації з безпеки і співпраці в Європі (ОБСЄ) Деніел Баєр, повідомляють Патріоти України з посиланням на УНІАН.

Зазначається, що таку заяву він зробив під час дискусії в Twitter з одним із користувачів. "З огляду на вторгнення РФ, разюче, що Україна дозволяє росіянам служити нарівні з іншими спостерігачами", - заявив Баєр.

Як зазначив посол, у Спеціальній моніторинговій місії ОБСЄ в Україні працюють багатонаціональні команди, керівники яких перевіряють звіти - контроль якості і забезпечення надійності.

Повідомляється, що в грудні 2015 року місія ОБСЄ заявляла про 36 спостерігачів із Російської Федерації, які працюють у складі СММ в Україні.

Потік 500-х окупантів посилюється: У ГУР назвали кількість дезертирів з армії Росії та звідки тікають найчастіше

понеділок, 29 квітень 2024, 17:30

Станом на кінець квітня 2024 року кількість дезертирів з Південного військового округу окупаційної армії РФ досягла 18 тисяч осіб. Про це повідомило Головне управління розвідки (ГУР) Міноборони України в понеділок, 29 квітня. . За даними розвідки, лев...

Не панацея? Черник пояснив, чому Україні не варто робити ставку на ракети від Німеччини

понеділок, 29 квітень 2024, 16:44

Німецькі ракети Taurus, які Олаф Шольц не поспішає передавати Україні, допомогли б Силам оборони, але не змінили б хід війни. Таку думку в ефірі телемарафону висловив військовий експерт та полковник запасу ЗСУ Петро Черник, передають Патріоти України....