З-під Маріуполя прийшла сумна новина: Україна втратила свого сина, ще двох бійців поранено

10 "обдроченців" більше ніколи не піднімуть зброю проти України - половина в землі, половина в морзі.

Під Маріуполем загострення ситуації. Фото: Главком.

Волонтери проекту "Повернись живим" повідомляють невеселу інформацію з фронту. На своїй сторінці в Facebook вони повідомляють про загострення ситуації в районі Маріуполя, де в результаті бою один боєць Збройних сил України загинув і один поранений, передають Патріоти України.

"Через маленьку відстань - 300-400 метрів до ворога - стрілецький обстріл вчора переріс в бій, під час якого ворог вдарив артилерією і поки крили з неї, підійшов до наших позицій", - розповіли волонтери.

Ще двоє українських бійців отримали поранення в районі Докучаєвська під час роботи ворожого АГС.

"Один хлопець в легкому стані, в іншого - стан важкий", - йдеться в повідомленні.

Крім того, волонтер Юрій Мисягін на своїй сторінці в Facebook уточнив вчорашні (9 листопада - Ред.) втрати бойовиків після бою під Докучаєвському.

"Після сьогоднішньої ночі під Докучаєвськом, коли у ВСУ увірвався терпець і вони добре наваляти у відповідь - 10 обдроченцев більше ніколи не піднімуть зброю проти України. Одні в землі, інші в морзі ", - написав він.

Нагадаємо, 9 листопада Патріоти України повідомляли про те, що під Докучаєвськом терпіння наших бійців лопнуло, у бойовиків серйозних втрат.

Важливий крок: В "Укроборонпромі" переходять до виготовлення 60-мм боєприпасів

вівторок, 7 травень 2024, 15:54

Підприємства "Укроборонпрому" масштабують виробництво артснарядів та мінометних мін, а також поступово переходять до виготовлення боєприпасів калібрів НАТО, передають Патріоти України. "Підприємства Товариства не лише налагодили та масштабують серійне ...

"Почали чесно говорити": Найімовірніше, битва за Покровськ почнеться ось-ось, - Дикий

вівторок, 7 травень 2024, 15:52

Ветеран російсько-української війни Євген Дикий в ефірі Radio NV заявив, що, найімовірніше, найближчим часом розпочнеться битва за Покровськ, передають Патріоти України. «У них (російських окупантів — ред.) зараз великі успіхи на покровському напрямку ...