З претензіями до Москви: В ефірі NewsOne Ганна Герман обурилася на Путіна через антиукраїнські санкції

Найближчим часом можна очікувати обурення інших представників проросійського табору, яким політика РФ створила напередодні виборів в Україні не найкращі умови.

Ганна Герман. Фото:styler.rbc.ua

Ганна Герман, яку підозрюють в роботі на Кремль, раптово змінила свою політику і почала розповідати главі Росії, як вести себе з українцями. Одіозна екс-регіоналка в ефірі телеканалу NewsOne назвала антиукраїнські санкції Росії величезною помилкою Путіна, після чого почала вчити російського агресора, як вести себе з Україною, передають Патріоти України.

На спроби Герман показати, що вона "своя" звернув увагу політтехнолог Олексій Голобуцький. Він зазначив, що заходи з боку РФ дійсно створюють не найкращі умови для проросійських політиків, які зараз кинуться переписувати свої передвиборні програми. Політолог додав, що услід за Герман висловлювати свої обурення будуть і інші представники "табору" політиків Путіна в Україні.

Збиває навіть балістичні ракети: Що відомо про Aster 30, які Франція передає Україні

четвер, 25 квітень 2024, 2:35

До нового пакета військової допомоги Україні від Франції мають увійти зенітні керовані ракети Aster 30, які використовують для систем протиповітряної оборони Mamba SAMP-T. Ці комплекси здатні боротися як з авіацією, так і з крилатими та протирадіолокац...