"З Путіним дуже важко знайти взаєморозуміння": Експерт пояснив, коли Трамп перетвориться в "яструба" на стороні України

Навіть радники кандидата-республіканця діляться на два блоки. Один з них - явно симпатизує Росії. А інший блок - це традиційні "рейганівські" яструби, які підтримують озброєння України.

Дональд Трамп. Фото:http://www.segodnya.ua/

Президентство Дональда Трампа для України буде невтішним, оскільки його політика побудована на егоїзмі, а не на глибоких геополітичних позиціях. Але все ж в питанні України Трамп, як не дивно, може стати або голубом або яструбом, налаштованим проти Росії. Про це в інтерв'ю для ZN.UA розповів старший науковий співробітник Atlantic Council Адріан Каратницький, передають Патріоти України.

"Його намір - спочатку спробувати знайти modus vivendi з Путіним. Але я прогнозую, що з Путіним буде дуже важко знайти взаєморозуміння, оскільки він прагне тиском довести свою перевагу, могутність Росії. Це призведе до певних конфліктів. І тоді, я думаю, Трамп може перетворитися в яструба", - пояснив експерт.

Він додав, що навіть радники кандидата-республіканця діляться на два блоки. Один з них - явно симпатизує Росії. А інший блок - це традиційні "рейганівські" яструби, які підтримують озброєння України.

"Я думаю, Трамп буде користуватися обома командами в процесі комплектації своєї адміністрації і групи національної безпеки. Але, на жаль, не буде стійкої золотої середини. і це теж проблема для України, оскільки вона на передовій геополітичних конфліктів. І для неї не дуже вигідно мати такого імпульсивного, темпераментного і не прогнозованого кандидата", - додав Каратницький.

Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...

"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...