З Росії в Україну сунуть танки: Розвідка зафіксувала перекидання на Донбас військової техніки

В окупований російсько-терористичними військами Іловайськ Донецької області прибули танки, бронемашини і реактивні системи залпового вогню.

Зафіксовано перекидання військової техніки з РФ. Ілюстрація: ipress.ua.

З території Російської Федерації зафіксовано прибуття залізничних ешелонів з озброєнням, військовою технікою, боєприпасами і пальним. Про це повідомляє прес-служба Головного управління розвідки при Міністерстві оборони України в соціальній мережі Facebook, передають Патріоти України.

За даними української розвідки, в окупований російсько-терористичними військами Іловайськ Донецької області прибули танки, бронемашини і реактивні системи залпового вогню.

"Два танка Т-72, дві бойові машини піхоти БМП-2, дві бойові машини 122-мм РСЗВ "Град", п'ять цистерн з пально-мастильними матеріалами (250 тонн)", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що ситуація в зоні проведення АТО залишається неспокійною: за минулу добу 13 липня російські окупанти 72 рази застосували зброю проти українських військових. Найбільше (37 обстрілів) зафіксовано на маріупольському напрямі.

За безпрецедентну кібератаку московських спецслужб: Німеччина відкликала посла з РФ

понеділок, 6 травень 2024, 19:27

Німеччина відкликала свого посла з Росії для консультацій після того, як Берлін звинуватив Москву в кібератаках на оборонні та аерокосмічні компанії та партію влади. Про це заявив речник міністерства закордонних справ ФРН, повідомляє Reutersу понеділок...

В ЄК назвали умову для переговорів щодо продовження транзиту газу РФ через Україну

понеділок, 6 травень 2024, 18:44

Україна та Росія можуть розпочати переговори про продовження транзиту російського газу лише після того, як Москва виведе свої війська. Про це у відповідь на запитання кореспондента "РБК-Україна" заявила єврокомісар з енергетики Кадрі Сімсон після перег...