"За хімічну атаку в Сирії Росія може отримати нові санкції від Канади", - Трюдо

Держави, що підтримують асадівський режим в Сирії, також несуть частину відповідальності за хімічну атаку, що сталася минулого тижня.

Джастін Трюдо. Фото: Рейтерс.

Хімічна атака в Ідлібі, а також російська підтримка режиму Башара Асада в Сирії змушує міжнародне співтовариство розглянути посилення санкцій проти Росії. Така заява пролунала від Джастіна Трюдо, прем'єр-міністра Канади, передають Патріоти України із посиланням на українські ЗМІ.

«Потрібно відверто пояснити Росії, що вона несе відповідальність за криваві події минулого тижня в Сирії і за підтримку режиму Асада. Наша країна, Канада, завжди відкрита до співпраці і діалогу з нашими партнерами, союзниками і друзями в тому, що стосується відправки в Росію посилу у вигляді санкцій і інших заходів», - підкреслив Трюдо.

За його словами, держави, що підтримують асадівський режим в Сирії, також несуть частину відповідальності за хімічну атаку, що сталася минулого тижня. Нагадаємо, що раніше ЗМІ повідомили про те, що Дональд Трамп провів телефонні переговори з Ангелою Меркель і Терезою Мей, які підтримали удар США по сирійській базі у відповідь на атаку хімічною зброєю мирного населення Сирії.

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...

"Майже повністю складається з іноземних елементів": Експерт "розібрав" російську ракету "Циркон"

четвер, 28 березень 2024, 22:46

Україні потрібна система THAAD, котра здатназбивати балістичні ракети на висоті понад 100 км над землею. Про це заявив авіаексперт Анатолій Храпчинський, пише Espreso, передають Патріоти України. «Маємо більш великий фрагмент російської ракети „Циркон“...