За Клінтон промовчав: Путін назвав Трампа яскравою людиною і закликав до співпраці

За словами глави Кремля, є надія на відновлення повноформатних відносин із США.

Володимир Путін. Фото: politobzor.net

Президент Російської Федерації Володимир Путін, коментуючи розвиток президентської кампанії у США, заявив, що готовий налагодити співпрацю з будь-ким, кого обере американський народ.

Про це повідомляють Патріоти України.

За словами Путіна, Дональд Трамп, який пообіцяв налагодити співпрацю між Сполученими Штатами Америки та Росією, є яскравою людиною, з якою можна вести переговори.

Втім, наскільки красномовним щодо іншого кандидата в президенти США - Хілларі Клінтон від Демократичної партії російський президент не був, відзначивши тільки, що тісних контактів з нею не мав.

Окрім того, глава Кремля заявив, що не проти виконання американської вимоги у Сирії щодо включення представників опозиції до складу сирійського уряду, але відставка президента держави Башара Асада є неприйнятною.

Путін додав, що для збереження політичної рівноваги у Сирії і дотримання демократичних норм потрібно провести вибори після прийняття нової конституції держави.

Хоча вибори все одно нелегітимні: США визнають Путіна "президентом" РФ

понеділок, 6 травень 2024, 22:15

Сполучені Штати не будуть направляти представника на так звану «інавгурацію» російського диктатора Володимира Путіна, яка відбудеться 7 травня. Про це на брифінгу повідомив речник Державного департаменту США Метью Міллер, передають Патріоти України. Зо...

Сі Цзіньпін дав гучну обіцянку Макрону щодо війни в Україні

понеділок, 6 травень 2024, 22:01

Влада Китаю взяла на себе зобов'язання утриматися від продажу Росії будь-якої зброї і буде суворо контролювати експорт товарів подвійного призначення. Про це заявив президент Франції Еммануель Макрон, повідомляють Патріоти України з посиланням на Le Fi...