За ким у Харкові "дзвони дзвонять": Суд дозволив заарештувати заступницю Геннадія Кернеса

Коло навколо харківського міського голови звужується.

Тетяна Овіннікова. Фото:Еспресо TVАпеляційний суд Києва погодив клопотання про арешт заступника міського голови Харкова Геннадія Кернеса Тетяна Овіннікової. Про це на сторінці в Facebook повідомив Генеральний прокурор України Юрій Луценко, передають Патріоти України.

"Справа розкрадання 650 га землі керівниками Харківської міськради крок за кроком рухається вгору.

Апеляційний суд Києва погодив клопотання про арешт одного з передбачуваних членів організованої злочинної групи - заступника міського голови м Харків Овіннікової", - написав він.

Як повідомив Луценко, суд виніс рішення про арешт з можливістю внесення застави в розмірі 30 млн гривень. Також Генпрокурор додав, що "далі буде".

Сирський на "Рамштайні" розповів про ситуацію на передовій та потреби ЗСУ

субота, 27 квітень 2024, 16:00

Головнокомандувач Збройних сил генерал-полковник Олександр Сирський поінформував учасників 21-ого засідання Контактної групи з питань обороноздатності України про складну оперативно-стратегічну обстановку та про нагальні потреби України у озброєнні та ...

"Страждає європейський середній клас": Орбан зробив нову скандальну заяву про гроші для України

субота, 27 квітень 2024, 15:28

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан поскаржився, мовляв, Захід виділяє надто багато коштів для України. Від цього, вважає він, страждає європейський середній клас. Про це угорський політик сказав в інтерв'ю одній із радіостанцій, повідомляють Патріот...