За місяць - Євробачення-2017: Готовність Києва до конкурсу очима іноземного туриста (відео)

Перевірка показала, що цьогоріч на Євробаченні буде так, як завжди - "як попало".

Турист із Берліна Андреас Бруквитц. Фото: dw.com.

Турист із Берліна Андреас Бруквитц і кореспондент української редакції Deutsche Welle перевірили, чи підготувався Київ до проведення міжнародного конкурсу "Євробачення". Перевірку міста зняли на відео, яке опублікувало видання "DW", передають Патріоти України.

Таксисти завищили ціну, бо побачили іноземця. Від Центрального залізничного вокзалу до вул. Жилянської вони попросили 100 гривень, що в два рази вище звичайного.

Далі іноземець перевірив громадський транспорт і спробував доїхати до МВЦ, де буде проходити конкурс. Андреас зазначив, що йому було важко знайти дорогу, так як немає англомовних вказівників. Люди намагалися йому допомогти, але це теж не завжди допомагало.

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...