За поребриком вкотре після обрання Трампа замість шампанського треба пити валідол, - політолог про призначення Курта Волкера

Відповідальний Білого дому за врегулювання україно-російського конфлікту Курт Волкер дуже добре знає Україну і ситуацію на Донбасі.

Курт Волкер в зоні АТО. Фото: Фейсбук.

Популярний в Україні політолог і блогер Сергій Таран в своєму блозі пише про те, що, коли після інавгурації президента Трампа формувався новий штат Білого дому Курта Волкера розглядали кандидатом на одну з впливових посад. Потім щось не склалося, і ось Волкер дочекався - він тепер відповідальний за врегулювання україно-російського конфлікту, передають Патріоти України.

За словами Сергія Тарана, з іншого боку, призначення на цю посаду політика, пов'язаного з вищим політичним істеблішментом - свідоцтво статусу, який надає Білий дім українському питанню. А те, що цей політик з оточення «русофоба» Маккейна - свідоцтво того, яким буде позиція США з цього питання.

«Курт Волкер добре знає Україну, і, я точно знаю, підтримує добрі контакти з діючими українськими політиками... Очевидно, за поребриком вкотре після обрання Трампа замість шампанського треба пити валідол», - резюмував Сергій Таран.

Тим часом, Курт Волкер вже встиг провести кілька днів в Донбасі і заявив, що там зараз йде справжня війна, а не «заморожений» конфлікт.

Зона смерті: Як виглядає Часів Яр після російських ударів - відео з висоти

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:49

Місто Часів Яр, що протягом кількох місяців перебуває під постійними обстрілами з боку російських загарбників, нині нагадує руїни окупованих Бахмута та Авдіївки, передають Патріоти України з посиланням на Associated Press. . На кадрах, що демонструють...

Поки всі обговорюють наступ на Харків: Експерт назвав іншу ділянку, де РФ може планувати прорив

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:22

Поширюючи чутки про наступ на Харків, Росія, можливо, намагається приховати свої справжні мотиви. Почалася серйозна підготовка ЗС РФ до прориву в Старомайорському районі - Урожайне, що на Південному фронті, передають Патріоти України. Російський військ...