"За правдой пойдешь - ноги до жо*ы сотрешь": Трилер "Недоторканні" продовжується, в хід пішла "народна мудрість" (відео)

Генпрокурор Луценко зі скандалом покинув засідання регламентного комітету Ради.

Під час засідання Регламентного комітету. Фото: 112 Україна.У засіданні регламентного комітету ВР, який розглядає подання ГПУ про зняття недоторканності з нардепа Полякова, оголошено перерву після того, як Генпрокурор залишив засідання. Залишити засідання Луценко вирішив після емоційної словесної перепалки з депутатом Шаховим, пишуть Патріоти України з посиланням на Цензор.нет.

Юрій Луценко вступив у словесну перепалку з депутатом Сергієм Шаховим ("Воля народу"). Вони почали сперечатися, хто кого перебив, а далі Луценко сказав Шахову: "Ви покриваєте корупцію" і почав стукати рукою по столі.

"Атмосфера в цьому комітеті, клоунада так званої захисту, посилання на події, що не стосуються розгляду, все це методи, щоб ввести в оману суспільство і розфокусувати від конкретного факту: помічник народного депутата за його дорученням отримує хабара, купує за ці кошти мобільні телефони, які зафіксовані в протоколі", - сказав він.

Прес-секретар Луценка Лариса Сарган повідомила, що Луценко скоро повернеться і продовжить участь у засіданні.

Глава САП Назар Холодницький назвав те, що відбувається, цирком.

"Ці цирки, які були, емоційні виступи, жестикуляція, ми не на Х-Факторі. Ми у комітеті ВР. Я хочу, щоб ці подання, ці кримінальні провадження розглядалися в рамках юриспруденції і виключно юриспруденції. Усе інше буде свідчити про те, що у нас, напевно, немає політичної волі чи будь-чого іншого для того, щоб прийняти законне рішення", - відзначив він.

Нагадаємо, що сьогодні Регламентний комітет Ради розглядає подання про зняття недоторканності і арешт депутата Полякова.

Раніше Патріоти України писали, що під час засідання комітету Луценко посварився з Павлом Пинзеником.

"Намагаємося робити те, що треба": Комбриг назвав цілі росіян на Бахмутському напрямку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:30

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр", полковник ЗСУ Павло Паліса розповів в інтерв'ю "Суспільному", що на околицях Бахмута противник намагається наростити зусилля в смузі оборони бригади й також по сусідах - з метою прорвати оборон...

"Влаштували бавовну": ГУР знищило у Москві гелікоптер Ка-32, який належав Міноборони Росії

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:17

Воїни ГУР знищили російський вертоліт Ка-32 на аеродромі "Остаф'єво" в Москві. Окупанти використовували його для забезпечення логістичних потреб та евакуаційних операцій своєї армії. Про це повідомили джерела OBOZ.UA. Відомо, що багатоцільовий гвинтокр...