За "русский мир": сенатор Кремля назвав Германа Грефа скотиною і викликав на дуель

Член Ради Федерації вважає, що голова Сбербанку принизив РФ, назвавши країну "дауншифтером".

Ігор Морозов назвав Германа Грефа "останньою скотиною". Ілюстрація:lenta.ru

Член Ради Федерації Ігор Морозов, який назвав Германа Грефа "останньою скотиною", повідомив, що готовий вийти з головою Сбербанку на поєдинок. Про це повідомляє пропагандистський канал LifeNews, інформують Патріоти України.

"Я готовий вийти на поєдинок з Германом Грефом, готовий поговорити з ним по-джентльменськи. І пояснити, що неприпустимо керівнику головного державного банку так принижувати саму країну, хоча моя реакція і була емоційна", - пояснив сенатор свої слова на адресу керівника Сбербанку.

За його словами, висловлювання Графа про те, що Росія - країна-дауншифтер, є аморальним.

Нагадаємо, під час виступу на гайдарівському форумі Герман Греф заявив, що Росія програла економічну гонку через поганий розвиток тріади "освіта-наука-бізнес". Тоді він дійсно назвав країну дауншифтером.

Під прицілом: Американський генерал пояснив, що стане першочерговими цілями для ATACMS

четвер, 2 травень 2024, 14:38

Надані союзниками ракети Atacms допоможуть ЗСУ завдавати точних ударів по російських штабах, логістиці та артилерії ворога на лінії фронту та в Криму. Український Генштаб також знайде найкращі цілі для літаків F-16. Про це розповів колишній командувач ...

Ходжес оцінив шанси України провести контрнаступ цього року

четвер, 2 травень 2024, 14:27

Наразі готовність України до масштабного контрнаступу не передбачається. Втім, історія сповнена прикладів, коли одній стороні вдалося почати успішний контрнаступ, коли інша сторона цього не очікувала. Про це заявив американський генерал Бен Ходжес в ін...