"За що ці бл*ді отримують зарплати з податків людей?": Мережу обурила світлина порожньої зали ВР посеред робочого дня (фото)

Така картина, на жаль, особливо по п'ятницях вже стала традицією.

Фото:Facebook

Станом на 14:00 п'ятниці, 9 лютого, у Верховній Раді практично не залишилося народних депутатів. Про це свідчать фотографії, опубліковані на Facebook-сторінці руху "Чесно", передають Патріоти України.

"А ви ще працюєте? Саме так виглядає Верховна Рада України в п'ятницю. Така картина, на жаль, вже стала традицією", - йдеться в пості. Запис супроводжений хештегом # НаРоботуЯкНаСвято.

Користувачів мережі обурило те, що політики пішли у своїх справах замість того, щоб працювати на благо держави. Багато користувачів називають народних обранців простим словом, яке стало мемом завдяки Олегу Ляшко - "скотиняки".

"А може це і добре, що ці ... не працюють. Тому що все те, за що вони "голосують", приносить тільки шкоду, тільки погіршує всі ті норми, які є", - написала Олександра Сажина.

Євген Кобзарев зазначив, що "пора всім не працювати по п'ятницях". "За що ці бл*ді отримують зарплати з податків людей?!" - обурився Алекс Борисов.

"Зарплату собі підвищили - можна далі не працювати ..." - відповіла йому Вікторія Трістен.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...