За ухвалою суду у Луценка перевірять усі дзвінки Льовочкіна, починаючи з осені 2013-го

Санкція надана Департаменту спецрозслідування ГПУ в рамках кримінального провадження щодо силового розгону учасників Революції Гідності в ніч з 29 на 30 листопада 2013 на Майдані Незалежності в Києві, коли "Беркут" жорстоко побив студентів та журналістів.

Сергій Льовочкін. Фото:Еспресо.TV

Суд дозволив Генеральній прокуратурі України перевірити телефонні дзвінки колишнього глави Адміністрації президента Віктора Януковича Сергія Льовочкіна з листопада 2013 року по серпень 2017 року. Про це йдеться в ухвалі Печерського суду Києва від 7 вересня 2017 року, розміщеній в Єдиному реєстрі судових рішень, передають Патріоти України.

Цим рішенням суд задовольнив клопотання Генпрокуратури про доступ до інформації про вхідні та вихідні дзвінки і SMS-повідомленнях Льовочкіна з 1 листопада 2013 року по 28 серпня 2017 року.

Санкція надана Департаменту спецрозслідування Генеральної прокуратури в рамках кримінального провадження щодо силового розгону учасників Революції Гідності в ніч з 29 на 30 листопада 2013 року на Майдані Незалежності в Києві, коли співробітниками "Беркуту" було жорстоко побито студентів та журналістів.

Слідчим дозволили отримати від компанії "Київстар" усі потрібні їм дані , "включно із наведенням номерів телефонів, з якими відбувалися з'єднання, дати, часу та тривалості з'єднань, даних про їх технічний характер (вхідне, вихідне з'єднання); номерів телефонів, з яких надходили та на які відправлялися SMS-повідомлення, із зазначенням дати і часу; базово-передаючих станцій під час з'єднань, приймання/відправлення повідомлень, їх адрес; IMEI терміналів, які при цьому використовувалися абонентами".

Боєприпаси для артилерії теж будуть: Бельгія надасть Україні великий пакет військової допомоги

вівторок, 19 березень 2024, 11:44

Бельгія планує передати Україні пакет військової допомоги на суму 450 мільйонів доларів. До нього увійдуть близько трьох сотень бойових броньованих машин LMV й три мінні тральники. Про це пишуть видання Belga та Shephard Media, посилаючись на слова мін...

Мінус один: Нацгвардійці влучним ударом знищили російський комплекс спостереження "Муром" (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 10:55

Бійці Національної гвардії України знищили російський комплекс дальнього відеотепловізійного спостереження "Муром", передають Патріоти України. "Якісна робота з виявлення і ураження від аеророзвідників 11 бригади імені Михайла Грушевського. Знищено ще ...