"Забагато йому пробачають": У БПП хочуть позбутися Лещенка

Лідер фракції розповів також про новий політичний проект Сергія Лещенка та Мустафи Найєма.

Сергій Лещенко. Фото: pmg.ua.

Парламентська фракція Блоку Петра Порошенка не проти виключити народного депутата Сергія Лещенка зі своїх лав. Про це в інтерв'ю Главкому заявив лідер фракції Ігор Гринів, передають Патріоти України.

"Якщо брати чисто політичне рішення, я виключив би Лещенка з фракції. Сам Лещенко цього хоче. І я вчинив би чесно, тому що не вважаю, що його дії повинні не помічатися і не каратися. Якби це був хтось інший, може, ситуація розвивалася б інакше. Але до Лещенка ставлення, як до дуже молодого депутата. Знаєте, як дитині часто багато прощають? Ось і до нього є таке поблажливе ставлення", - заявив Гринів.

Також він розповів про новий політичний проект за участю колег Лещенка з фракції, депутатів Мустафи Найєма, Світлани Заліщук та Наталії Новак. "Думаю, 28-го числа або коли у них там буде з'їзд ми про це дізнаємося. Але політичний проект - це окрема історія. У нас від самого початку в БПП був псевдопартійний проект, наприклад, УДАР (партія Віталія Кличка об'єдналася з БПП перед парламентськими виборами 2014 го, - ред.). Ці депутати на момент виборів були безпартійними, але все одно тримали свою партійну приналежність", - сказав Гринів.

Відверто порушують Конвенцію ООН: У Держдепі США розповіли, чим росіяни труять ЗСУ на полі бою

четвер, 2 травень 2024, 13:53

Росія використовує хімічну речовину хлорпікрин проти українських військових, чим порушує Конвенцію ООН про заборону хімічної зброї. Про це йдеться у заяві Держдепартаменту США, передають Патріоти України. Відомство має докази використання не тільки хло...

Представник України в ООН іронічно натякнув на руйнування Кримського мосту

четвер, 2 травень 2024, 12:14

Представник України в ООН Сергій Кислиця натякнув, що Керченський міст у тимчасово окупованому Криму буде зруйновано. Він опублікував іронічний колаж у соцмережі X, передають Патріоти України. Кислиця опублікував картинку з різними видами мостів, у яко...