"Заботливая рука Москвы": У ході протестів у Парижі російські провакатори пошкодили будівлю українського посольства

Варто зазначити, що амбасада нашої держави розташована зовсім не близько від епіцентру акцій протесту "жовтих жилетів", на іншому березі Сени. Так що провокатори спеціально діставалися до українського осередку.

Невідомі пошкодили табличку на будівлі посольства. Фото: Facebook.

Під час протестів "жовтих жилетів" в столиці Франції невідомі пошкодили табличку на будівлі посольства України. Про це в Facebook написав голова українсько-французької асоціації "Центр розвитку та міжнародного співробітництва" Володимир Лазар, передають Патріоти України.

"Вгадайте з першого разу, яке відношення має Український культурно-інформаційний центр у Парижі до "жовтих жилетів", росту цін на пальне та мінімальної зарплати і пенсії у Франції?" - написав він.

До посту він додав фото і посилання відео, на якому чути команду російською мовою "Назад", після чого вся бригада відступає.

Нагадаємо, що це вже не вперше, коли росіяни та їхні колаборанти випадково видають себе.

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...