Забув вказати в декларації: Лещенко розповів про інші офшори Порошенка (відео)

Офшори – це можливість захищати свої корпоративні права за законами іншої країни, пояснив нардеп.

Сергій Лещенко. Фото: скрін відео

За словами народного депутата У президента Петра Порошенка є декілька офшорних компаній, про які він "забув" вказати в декларації. Про це стверджує народний депутат від БПП Сергій Лещенко в ефірі ток-шоу "Шустер Live", передають Патріоти України.

Журналіст також пояснив, чому люди створюють офшорні фірми. "Офшори – це можливість захищати свої корпоративні права за законами іншої країни. Тобто, якщо, наприклад, на фірму напали рейдери то я йду не в Печерський суд, а в Лондонський", - сказав нардеп.

Також журналіст пояснив, навіщо потрібні офшори, навівши такий приклад: "Відповідь є у передвиборній програмі Петра Порошенка, де написано, що під час його президентства відбудеться антикорупційна люстрація судових, правоохоронних та податкових органів. "Свого роду нетерпимість до корупції стане національною ідеєю" - ось відповідь на питання. Офшори використовуються і для Президента ця історія вважається чимось зрозумілим, тому що він як ніхто інший знає, що з себе представляють ці органи". - запевняє нардеп.

Також Лещенко розповів, які в Порошенка ще є офшорні компанії, які він не декларує. "У президента та його оточення є й інші офшори, які він не декларує. Повірте. Хвиля цієї інформації лише почала підніматися у світових ЗМІ", - запевнив народний депутат.

Захарова пожалілася на "ворожі дії" країн Балтії та пригрозила "асиметричними заходами"

неділя, 5 травень 2024, 23:39

Представниця МЗС РФ Марія Захарова заявила, що Москва планує запровадити економічні та транзитні санкції щодо Латвії, Литви та Естонії за «ворожі дії» щодо Росії. Про це повідомляє The Moscow Times, передають Патріоти України. «На ворожі дії прибалтів ...

Кількість постраждалих внаслідок обстрілу Харкова зросла, пошкоджено 20 будинків в центрі міста (відео)

неділя, 5 травень 2024, 23:03

Кількість постраждалих внаслідок удару російських окупантів по центральній частині Харкова 5 травня виросла до 15 осіб. Про це проінформувала у Telegram Харківська обласна прокуратура, передають Патріоти України. "Станом на зараз кількість травмованих ...