Забирають хліб Кисельова: Міноборони Росії вийшло на "слід" співпраці ІДІЛ з Україною

Всі загиблі в Сирії військовослужбовці РФ живі, а їх знімки потрапили в ЗМІ радикальних ісламістів через українських пропагандистів з телефону, вкраденого в Росії, - такий сценарій пропонується в Міноборони Росії.

Будівля Міноборони РФ. Фото: russian.rt.comСьогодні Міноборони РФ, спростовуючи інформацію про загибель своїх солдатів в Сирії, видало справжні перли на своїй офіційній сторінці в Facebook, а також на своїй ТРК "Зірка", повідомляють Патріоти України.

Російське оборонне відомство на повному серйозі намагається "подружити" бойовиків "Ісламської держави" і українські мас-медіа.

Лаври Кисельова і Соловйова, схоже, не дають спокою військовому відомству РФ. Причому останнім часом представники доблесної російської армії таке говорять, що часом сумніваєшся, - невже це заявляє настільки серйозна силова структура.

"Всі військовослужбовці, фотографії яких були опубліковані терористичним угрупуванням ІГІЛ, їх українськими" друзями ", а також лондонської" Обсерваторією прав людини в Сирії "живі, здорові і знаходяться в розташуванні своїх підрозділів", - наводить Міноборони Росії слова свого офіційного представника, генерал майора Ігоря Конашенкова.

При цьому генерал уточнив, що фотографії були отримані з телефону, викраденого на території Росії.

"Єдине питання, яке виникає у нас, яким чином дані фотографії практично одночасно з'явилися на сайті ІГІЛ і команд українських пропагандистів-злостивців Росії", - зазначив Конашенков.

Якщо вірити його словам, то українські мас-медіа не просто дружать з бойовиками ІГІЛ, але і мають настільки розвинену агентуру на території Росії, що можуть запросто красти телефони зі знімками військових, та ще й публікувати їх одночасно зі ЗМІ радикальних ісламістів.

Про те, що крім українських і ІГІЛовскіх ЗМІ інформацію про загибель військовослужбовців РФ в Сирії публікували мас-медіа інших держав, в тому числі і Росії, Конашенков скромно промовчав.

Нагадаэмо, в листопаді минулого року екс-нардеп від Партії регіонів Ірина Бережна, відома совій необ'єктивною оцінкою подій в Донбасі, на одному з російських каналів назвала Україну "УкроІГІЛом".

Ганьба Х***ла: У Путіна влаштували істерику через послів, які бойкотували інавгурацію

вівторок, 7 травень 2024, 18:43

Посли, що не прийшли на інавгурацію Путіна, забули, навіщо перебувають у Москві, вважає помічник очільника РФ Юрій Ушаков. Про це помічник Путіна заявив 7 травня, передають пропагандистські агентства РФ, передають Патріоти України. "Вони забувають, за ...

Перетворили на брухт: Українські захисники знищили самохідну артустановку РФ та показали ефектне відео

вівторок, 7 травень 2024, 18:30

Сухопутні війська України знищили російську самохідну артустановку. Відповідне відео українські захисники опублікували в мережі, передають Патріоти України. Зазначається, що на відео показано роботу 45-ї окремої артилерійської бригади Збройних Сил Укра...