"Зачистка" неминуча: Луценко озвучив плани на найближчий рік в ГПУ

Кілька "цікавих" людей вже злякалися, попросили закордонні паспорти? Навіть уявити важко, що в "цікавих людей", яким варто драпати від перспективи бути "прочищеними" ГПУ, ще немає закордонних паспортів.

Генеральний прокурор Юрій Луценко. Фото: business-tv.com.uaГенеральний прокурор Юрій Луценко в інтерв'ю 1+1 розповів, що зміниться в Україні через рік після його призначення, повідомляють Патріоти України.

"Я зобов'язуюсь серйозно масово "прочистити" людей в погонах, які живуть, як на іншій планеті. Я це зобов'язуюсь зробити за рік. За цей рік я зобов'язуюсь і даю таку установку слідчим: передати справу стосовно Януковича і його злочинного оточення до суду.

Я зобов'язуюсь зробити кілька хвиль операцій проти мафіозних структур по всій Україні. Я не можу сказати напрямки цього удару або називати прізвища. Але сьогодні мені доповіли, що кілька цікавих людей попросили закордонні паспорти", - поділився планами на майбутнє генпрокурор.

"Змінити прокуратуру на європейську - це завдання наступного року. Реформи, які запущені парламентом, а тепер і прокуратурою, відгукнуться тільки в квітні-травні 2017 року", - резюмував Луценко.

Відбити партнера у Росії? Макрон закликав Європу оновити економічні зв’язки з Китаєм

понеділок, 6 травень 2024, 8:56

Президент Франції Емманюель Макрон заявив, що європейським країнам потрібно оновити економічні зв’язки з Китаєм. Про це пише Bloomberg, передають Патріоти України. За словами французького лідера, Європа хоче більше взаємності в економічних зв’язках з К...

Росіяни дуже добре готуються": Берлінська назвала чотири фактори, які ослабили Україну

понеділок, 6 травень 2024, 8:49

Провали в мобілізації, затримка з постачанням зброї від США, нарощування військово-промислового комплексу (ВПК) Росії на противагу недостатньому нарощенню виробництва зброї та снарядів в Україні зробили нашу країну ослабеною. Таку думку висловила керів...