Загнаних коней пристрілюють: Над "покручем" Сурковим згущуються хмари

Цілком імовірно, що Сурков може покинути свій пост за підсумками перестановок в адміністрації президента Путіна.

Помічник президента Росії Владислав Сурков, який відповідає за формування політики щодо України може покинути свій пост. Про це повідомляє російське агентство РБК з посиланням на джерела, зазначають Патріоти України.

За даними видання, Сурков може покинути свій пост за підсумками перестановок в адміністрації президента Путіна. Джерела в Кремлі називають різні причини можливої відставки Суркова: стратегія на українському напрямку в цілому зайшла в глухий кут, Мінські угоди не виконуються, будь-яких проривів в доступній для огляду перспективі не передбачається.

"При нашому житті проблеми з "ДНР" і "ЛНР" не вирішити, це питання наступних поколінь", - сказало джерело, близьке до Кремля.

"Справа не в Суркові - кого не постав на цей напрямок, результати будуть приблизно однаковими", - додало джерело, близьке до адміністрації президента РФ.

У Суркова були конфлікти з іншими відомствами, які "вважали, що він втручається не в свої справи". За словами двох джерел видання, близьких до управління по СНД, у команди Суркова був конфлікт з силовиками, зокрема з 5-ю службою ФСБ (служба оперативної інформації і міжнародних зв'язків), що відповідала за контррозвідку на територіях "ДНР" і "ЛНР".

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...