Загострення в зоні АТО: Під Троїцьким терористи накрили українських бійців "Градами"

Бойовики активізувалися по всій лінії фронту.

Ілюстрація: ЖЖНезаконні збройні формування завдали потужного удару по позиціях сил АТО на Луганському напрямку – із застосуванням важкого озброєння, в тому числі реактивних установок «Град». Інтенсивні вогневі атаки продовжувалися й на інших напрямках, повідомляють Патріоти України.

Так, 39 випадків порушення режиму тиші, зафіксованих за добу 21 – 22 жовтня, 12 прийшлося на Луганський напрямок.

«В напрямках Новоолександрівки та Станиці Луганської противник обстріляв підрозділи сил АТО з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї, в Кримському - з озброєння БПМ. По укріпленнях українських воїнів у Новозванівці бойовики вели вогонь зі ствольної артилерії калібру 122мм, а в Троїцькому – з реактивних систем залпового вогню БМ-21 Град», - йдеться в повідомленні прес-центру.

В напрямку Маріуполя незаконні збройні формування 18 разів відкривали вогонь. Найважче прийшлося українським бійцям, які стоять на позиціях біля Водяного: їх накрили ствольною артилерією 122 калібру та мінометами калібру 120мм. Окрім того, в районі населених пунктів Мар’їнка та Павлопіль сили АТо потрапили під кулеметний та гранатометний обстріл в поєднання із стрілецькою зброєю. Широкине і Красногорівку поливали із 82-мм мінометів.

На Донеччині бойовики 9 разів порушували тишу. При цьому в районі Луганська били з 82-мм мінометів, БМП і гранатометів. Під Авдіївкою та Верхньоторецьким пустили в хід свої танки в поєднанні із мінометним вогнем.

"Просто щоб подивитися, що в ній, в біса, написано": Байден зізнався, що "майже хотів" купити "Біблію Трампа"

середа, 24 квітень 2024, 12:53

У вівторок, 23 квітня, президент США Джо Байден висміяв колишнього президента Дональда Трампа за торгівлю «єдиної схваленої» Біблії. З такою промовою він виступив під час візиту до штату Флорида. Про це повідомляє The Hill, передають Патріоти України. ...

Окупанти вдарили ракетами по житловому комплексу у центрі Харкова

середа, 24 квітень 2024, 11:44

Близько 00:30 24 квітня російська армія завдала ракетних ударів по Шевченківському району Харкова. Було зафіксовано влучання двох ракет на територію житлового комплексу, повідомляють Патріоти України. "Пошкоджено три багатоповерхівки, щонайменше 33 при...