Загроза: Анексований Крим Росія перетворила на найбільшу військову базу в світі, - Лисенко

Наприкінці літа навіть склалася ситуація, коли росіяни у Криму не могли вмістити всіх військовослужбовців у своїх казармах.

Андрій Лисенко. Фото:112.ua

Спікер Адміністрації президента по АТО Андрій Лисенко заявив про те, що Росія зробила з анексованого українського півострова Крим величезну військову базу. Про це він сказав в ефірі Громадського радіо, передають Патріоти України.

"Зараз з півострова зробили величезну військову базу, можливо, навіть найбільшу в Європі, а може, і в світі", - зазначив він.

Лисенко зазначив, що українській стороні невідомо, скільки російських військових і техніки знаходиться зараз у Криму.

"Але це точно кілька десятків тисяч особового складу, бронетехніка, кораблі з крилатими ракетами, бойові вертольоти і потужне авіаційне ударне угруповання", - підкреслив спікер АП з питань АТО.

"Була ситуація в кінці літа, коли росіяни не могли навіть вмістити всіх військовослужбовців у своїх казармах", - резюмував він.

Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...