Залежність чи незалежність: Україна залежна, бо всі президенти держави клялися в вірності Компартії (відео)

Марксистсько-ленінська ідеологія тяжіє над усіма 5-ма главами держави і саме тому Україна страшенно залежна від Росії, від МВФ, від власної корупції.

Комуністична ідеологія і досі залишається визначальною у свідомості багатьох людей. Фото: РИА Новости.

Україна залежна від Росії, корупції та міжнародних інституцій в значній мірі через те, що всі українські президенти були членами Комуністичної партії. Таку думку в ефірі телепередачі «#ПроектЯнковського» висловив політолог Костянтин Матвієнко, передають Патріоти України.

«Всі п'ятеро українських президентів є комуністами. Всі вони були в Комуністичній партії, і всі вони присягали їй на вірність. На вірність марксистсько-ленінській ідеології. Значною мірою саме цією обставиною визначається той факт, що Україна зараз перебуває в страшенній залежності від МВФ, РФ, від власної корупції», - переконаний він.

«Тому говорити про те, що Україна стала повноцінною державою, яка служить своєму суспільству, не можна», - додав експерт.

"Знову у країні відважних": Президентка Європарламенту привітала українців, знаходячись на вокзалі у Києві (відео)

четвер, 9 травень 2024, 11:45

Сьогодні, 9 травня, до Києва з візитом прибула президентка Європейського парламенту Роберта Метсола. Європейська представниця прибула до столиці потягом. Про це Метсола повідомила у соцмережі Х, передають Патріоти України. Президентка Європарламенту та...

Чи буде наступ окупантів на Харків: Черник оцінив загрозу від угруповання ворога

четвер, 9 травень 2024, 11:30

Військовий експерт, полковник ЗСУ Петро Черник вважає, що російські війська не мають достатньої кількості сил та засобів для проведення повномасштабного наступу на Харків. Таку думку він висловив в ефірі телеканалу "Еспресо". За його словами, щоб штурм...