"Залізна Леді" США: Комітет американського сенату схвалив кандидатуру нового глави ЦРУ

Джина Гаспел очолить розвідуправління після Майка Помпео, який 26 квітня став держсекретарем США.

Джина Гаспел. Фото:Громадське телебачення

Комітет з розвідки сенату США схвалив кандидатуру Джини Гаспел на пост глави ЦРУ. Про це повідомляє Associated Press, передають Патріоти України.

Кандидатуру Гаспел підтримали 10 членів комітету, а п'ять - висловилися проти. Як зазначається, серед тих, хто проголосував на користь Гаспел, також є представники демократів. Очікується, що сенат загалом голосуватиме за її кандидатуру вже цього тижня.

Її висунення відновило обговорення суворої програми тортур, проведених ЦРУ щодо підозрюваних в тероризмі після 11 вересня. Гаспел присягнулася не перезапускати таку програму, але відмовилася розкривати деталі про свою в ній участь.

Як відомо, Джина Гаспел очолить ЦРУ після Майка Помпео, який 26 квітня став держсекретарем США.

Вбивство мало відбутись у Польщі: Затримано чоловіка, який готував замах спецслужб РФ на Зеленського

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:23

Українські правоохоронці в співпраці з органами правопорядку Республіки Польща затримали громадянина Польщі за підозрою у готовності діяти на користь спецслужб Російської Федерації, який пропонував замах на президента Зеленсько, повідомляє генпрокурату...

"За Росію вже серйозно взялись": Експерт дав прогноз щодо руйнування режиму у РФ та ставки Заходу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:56

На Заході роблять ставку на поступове руйнування путінського режиму. Поки що немає ознак того, що серед наших союзників мають намір не визнавати легітимність Путіна. Таку думку в ефірі "Еспресо" висловив політичний експерт Максим Розумний, передають Па...