Замість відставки? У ГПУ заявили, що Шокін продовжив собі відпустку

Вчора в ГПУ повідомили, що генпрокурор з 15 лютого перебуває у відпустці, а 18 лютого його чекають на робочому місці.

Віктор Шокін. Фото:politolog.net

Генеральний прокурор Віктор Шокін продовжує знаходиться у відпустці, а його обов'язки виконує перший заступник генпрокурора Юрій Севрук. Про це повідомив прокурор Генеральної прокуратури Владислав Куценко, передають Патріоти України з посиланням на Українську правду.

"Відпустка продовжена", - заявив Куценко. Він також зазначив, що Генеральна прокуратура працює в штатному режимі.

Нагадаємо, президент України Петро Порошенко закликав генпрокурора Віктора Шокіна і прем'єр-міністра Арсенія Яценюка подати у відставку. Він зазначив, що вранці 16 лютого зустрічався з генпрокурором і особисто запропонував йому написати заяву про відставку, пояснивши це тим, що ГПУ не змогла заручитися підтримкою суспільства.

Раніше повідомлялося, що Шокін вже передав заяву про свою відставку главі держави. 17 лютого в ГПУ повідомили, що генпрокурор з 15 лютого перебуває у відпустці, а 18 лютого його чекають на робочому місці. Згідно з чинним законодавством, людину не можна звільнити, поки вона знаходиться у відпустці.

Блінкен назвав країну, яка є зараз головним постачальником військового обладнання для РФ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:05

Державний секретар США Ентоні Блінкен розкритикував підтримку Китаєм російської оборонної промисловості. Він заявив, що Пекін зараз є основним постачальником критичних компонентів для російського озброєння і бере таким чином участь у війні РФ проти Укр...

Знищили зерно для Азії та Африки: РФ вдарила по порту Південний на Одещині

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:29

Балістичний удар, який 19 квітня російські окупанти завдали по морському порту "Південний" (Одеська обл.) знищив аграрну продукцію, яка призначалася для країн Азії та Африки, інформують Патріоти України. Як повідомили у Міністерстві відновлення України...