Запит на відновлення КДБ: Український дипломат розповів про прихід Путіна до влади в РФ (відео)

Після розвалу СРСР кожен росіянин відчував себе ображеним і намагався знайти якийсь спосіб сатисфакції, що в результаті вилилося у приході до влади путінського режиму.

Роман Безсмертний. Фото:скріншот

Після розвалу СРСР в 1991 році у росіян з'явився запит на відновлення КДБ як системи влади, який в результаті реалізувався у вигляді появи нинішнього президента РФ Володимира Путіна. Про це в ефірі ток-шоу "ЧЕ" на каналі 24 заявив представник України в політичній підгрупі тристоронньої контактної групи на переговорах в Мінську Роман Безсмертний, зазначають Патріоти України.

"Завжди потрібно бути адекватним і потрібно розуміти, що сьогодні ми маємо справу з абсолютно точно оновленою доктриною зовнішньої політики Радянського Союзу. Я б її відніс до зразка ще канцлера Горчакова. Тому що якщо взяти основні пункти цієї доктрини - вони трансформувалися в мовчання Громико (міністр закордонних справ СРСР - ред).

Вони трансформувалися потім у фразеологію першого періоду Путіна ... у 2010 році люди вперше побачили карту під назвою Герусія (геополітична ідея щодо союзу Німеччини і Росії - ред)", - сказав дипломат.

Безсмертний додав, що це, по суті, був поділ сфер впливу на Євразійському континенті між двома мегаструктурами. "Все, що ми бачимо сьогодні - це дуже повільне прозріння Європи і світу. І тут дуже важко висувати претензії до громадян Росії, які в період після розвалу СРСР кожен відчував себе скривдженим і намагався знайти якийсь спосіб сатисфакції.

Це рана, яка хворіла, щеміла і не була пояснена. і тому поведінка періоду Бориса Єльцина не сприймалася. звідси і запит на відновлення КДБ як системи влади, як системи тиску на зовнішній світ. Воно і відтворено у вигляді появи Путіна", - сказав Безсмертний.

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...