Заради миру: Папа Римський зібрався в турне по воюючих країнах

ПоїздкаФранциска в Вірменію та Азербайджан відбудеться на тлі загострення конфлікту між Єреваном і Баку через Нагірний Карабах.

Папа Римський Франциск. Фото: ЖЖПапа Римський Франциск відправиться з візитом до Вірменії, Грузії та Азербайджану. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу Ватикану.

На запрошення верховного патріарха і католікоса всіх вірмен Гарегіна II Понтифік з відвідає Вірменію 24 по 26 липня. Поїздка в Грузію і Азербайджан відбудеться з 30 вересня по 2 жовтня поточного року. За даними ЗМІ, візит глави католицької церкви до Вірменії може ще більше ускладнити взаємини Ватикану і Туреччини.

Анкара раніше вже висловлювала невдоволення в зв'язку з тим, що рік тому понтифік назвав масове вбивство вірмен в Османській імперії в 1915 році геноцидом.

Грім серед ясного неба! Шойгу замінив на посаді головного яструба Кремля

неділя, 12 травень 2024, 22:53

Володимир Путін призначив Сергія Шойгу секретарем Ради безпеки РФ замість Миколи Патрушева. Про це повідомляє російське інформаційне агентство ТАСС, передають Патріоти України. Президент Росії Володимир Путін зняв із посади секретаря Ради безпеки Росії...

Вже є новий кандидат: Путін знімає Шойгу з посади міністра оборони РФ

неділя, 12 травень 2024, 21:59

Російський диктатор Володимир Путін вирішив призначити нового міністра оборони замість чинного голови відомства Сергія Шойгу. Про це повідомляє пресслужба так званої "Ради Федерації" РФ, передають Патріоти України. Замість Шойгу Путін запропонував приз...