Заради свободи та демократії: Великобританія перекине в Україну додаткові війська і корабель ВМС, - міністр оборони Сполученого Королівства

Пан Вільямсон єдиний наразі міністр оборони країн НАТО, котрий особисто відвідував окопи передових позицій ЗСУ на Донбасі, де спілкувався з бійцями ООС, щоб переконатись у вмотивованості та надійності вояків.

Гевін Вільямсон (зліва) на позиція ООС. Вересень 2018 рокуВелика Британія збільшить військову підтримку Україні задля допомоги у боротьбі з російською агресією. Із такою заявою у середу виступить британський міністр оборони Гевін Вільямсон, повідомляють Патріоти України з посиланням на The Daily Telegraph. За повідомленням видання, Британія розмістить в Україні додаткові війська та корабель Королівського флоту "для захисту свободи та демократії".

Британські військові, зокрема, тренуватимуть українські спецпідрозділи та морських піхотинців. Крім того, в регіоні буде розміщений багатоцільовий корабель гідрографічної розвідки ВМС Великої Британії Echo з екіпажем у складі 72 осіб.

"Поки Україна зіштовхується з російськими агресивними діями, вона знайде рішучого партнера у Сполученому Королівстві", - заявить міністр оборони Великої Британії.

"Продовжуючи співпрацювати, чи то шляхом підготовки навчальних програм, чи військових навчань, ми допомагаємо Україні стати на захист нашої свободи і демократії", - цитує видання промову міністра.

"Те, що ви бачили, – це незалежна вільна нація, на яку напав сильний сусід. Ми бачили, як українці зібралися разом, щоб відбити це вторгнення і витіснити тих, хто хотів би завдати їм шкоди", – заявив під час свого візиту на Донбас пан Вільямсон, і додав ще багато, і додав ще багато теплих слів та змістовних обіцянок.


"За Росію вже серйозно взялись": Експерт дав прогноз щодо руйнування режиму у РФ та ставку Заходу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:56

На Заході роблять ставку на поступове руйнування путінського режиму. Поки що немає ознак того, що серед наших союзників мають намір не визнавати легітимність Путіна. Таку думку в ефірі "Еспресо" висловив політичний експерт Максим Розумний, передають Па...

"Коли ти сидиш, скажімо, в Петербурзі": Буданов спрогнозував новий наступ росіян та назвав умову закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:45

Вже у червні Росія може почати великий наступ, щоб спробувати захопити всю територію Донецької та Луганської областей. Після цього росіяни зосередяться на президентських виборах у Сполучених Штатах Америки та їхніх наслідках. Так вважає очільник Головн...