Зарапортувався на телеканалі Медведчука: Екс-редактор "Форбс" різко осудив екс-міністра оборони Анатолія Гриценка

Повторювати тезу ворога про те, що ми - не держава, і взагалі вже ніщо - неприйнятно.

Анатолій Гриценко. Фото: Аргумент.

Екс-редактор «Форбс Україна», журналіст Максим Кухар заявив, що екс-міністр оборони України (2005-2007) Анатолій Гриценко повинен понести відповідальність за висловлювання про заперечення державності України. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Таку реакцію медіа-експерта викликав виступ міністра оборони України 2005-2007 років в програмі Василя Голованова - "Великий вечір" на каналі NEWSONE, де Гриценко в прямому ефірі заявив, що «по базовим функціям держава Україна вже розвалена».

Журналіст Максим Кухар, який брав участь в бойових діях на Донбасі в складі 95-ї окремої десантно-штурмової бригади, був обурений такими висловлюваннями політика. «Сурков придумав і пустив ганяти по ЗМІ тезу про те, що Україна вже не держава, що в Україні держави немає, що вона розклалася і з нею як з частиною міжнародного права можна вже не рахуватися», - відмітив Кухар, додавши, що за логікою Гриценко ті, хто воюють на Донбасі - не знають, за що гинуть.

«Ті, хто з початком війни служили і захищали країну - вони чорт-зна, що захищали. Повно всякої гидоти навколо відбувається, але крутити тезу ворога про те, що ми не держава, і взагалі вже ніщо - неприйнятно», - вважає Кухар.

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...