Зате підвищили собі зарплату: Журналісти показали, як "перепрацьовують" "слуги народу" (фото)

​Першому віце-спікеру Ірині Геращенко довелося сьогодні закрити вечірнє засідання достроково.

П'ятниця, 21 жовтня, у Верховній Раді. Фото:24tv.ua

Верховна Рада закрила вечірнє засідання в п'ятницю, 21 жовтня 2016 року, при майже порожньому залі. Парламентські журналісти зняли з ложі преси фото, яке доводить, що п'ятниця є особливим днем не тільки для пересічних депутатів, але і для керівництва парламенту. Про це пише Styler, інформують Патріоти України.

Закриваючи засідання достроково, перший віце-спікер Ради Ірина Геращенко висловила надію, що причина відсутності депутатів у залі - поважна: вони могли виїхати на зустріч з виборцями.

Відзначимо, що в четвер, 20 жовтня, депутати проголосували за збільшення норм власного фінансового забезпечення діяльності народних депутатів - зарплата рядового народного обранця з 1 січня 2017 року становитиме 25 розмірів мінімальної зарплати (36,3 тисячі гривень).

Крім того, для оплати праці помічників-консультантів незалежно від їх кількості кожному депутату виділено місячний фонд в розмірі до 16 мінімальних зарплат (23,2 тисячі гривень).

"Зуміли знайти слабкі місця": У ЗСУ підтвердили просування росіян на Авдіївському напрямку

неділя, 28 квітень 2024, 18:05

У ЗСУ підтвердили, що російська війська при хронічній нестачі боєприпасів у Силах оборони просунутися на кілька кілометрів на Авдіївському напрямку. Де саме - не повідомили. Про це розповів голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко в ...

Чому Путін намагається захопити невелике місто: У NYT розповіли, яке значення має Часів Яр

неділя, 28 квітень 2024, 17:56

Окупанти практично кинули всі свої сили на захоплення міста, що знаходиться на вершині пагорба, - Часового Яру. У Кремлі не зважають на кількість ліквідованих солдатів і знищену військову техніку. Путін планує захопити місто до того, як на фронт прибуд...