Затримано бойовика ІДІЛ, який планував теракти у Швеції (фото)

Громадянина Іраку затримали в притулку для біженців.

Підозрюваного затримали у притулку для біженців. Фото:Robert Granström/TT

Поліція Швеції в четвер ввечері затримала члена терористичного угруповання "Ісламська держава", який планував теракти в країні. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Європейську правду.

Як зазначає місцеве видання The Local.se, 25-річний громадянин Іраку Мутар Мутанна Маджид був затриманий в притулку для біженців, який знаходиться у віданні шведського Агентства з міграції, в місті Боліден.

"Затримання пройшло спокійно, і зараз планується допит", - йдеться в повідомленні шведської служби безпеки Säpo.

Один зі свідків затримання повідомив, що підозрюваний намагався втекти через балкон, де його і впіймала поліція. Кілька інших мешканців притулку розповіли, що затриманий жив там всього кілька тижнів.

Затримання пройшло спокійно. Фото: Robert Granström/TT


"Бої тривають": Сирський розповів про ситуацію на Харківському напрямку

неділя, 12 травень 2024, 13:43

У Харківській області тривають бої у прикордонних районах вздовж державного кордону з країною-агресором Росією. Обстановка складна, проте Сили оборони України роблять все, аби утримати оборонні рубежі та позиції. Про це повідомив головнокомандувач ЗСУ ...

"Схоже, що багатоповерхівку в Бєлгороді підірвали": В РНБО заявили про провокацію Росії

неділя, 12 травень 2024, 13:28

Керівник Центру протидії дезінформації Ради національної безпеки і оборони України офіцер Сил оборони лейтенант Андрій Коваленко прокоментував обрушення багатоповерхівки у Бєлгороді Російської Федерації, передають Патріоти України. "Будинок у Бєлгороді...