Завдання - "травити" жарти для народу, - Невзоров про Лаврова і "переодягнутих" американських дипломатів

Російський журналіст назвав заяви Лаврова рознарядкою "бути ближче до народу", а Марію Захарову - потенційним головою колгоспу.

Інтернет відреагував численними мемами на заяви Лаврова про переодягнутих дипломатів. Фото: Корреспондент.

Міністр закордонних справ Російської Федерації Сергій Лавров зробив заяву про "переодягнених американських дипломатів" на акціях протесту в РФ, виконуючи рекомендацію Кремля про те, що місцевим чиновникам потрібно бути ближче до народу. Таку думку в ефірі "Ехо Москви" висловив російський публіцист Олександр Невзоров, передають Патріоти України.

"Він знає, що публіці, вихованій на панфіловцях, мединських, потрібно постійно стравлювати якісь байки. До того ж, як я знаю, досить давно, вже протягом півроку всьому цьому високому чиновництву рекомендовано періодично відпускати якісь жарти для того , щоб бути ближче до народу", - сказав він.

"Адже не випадково всякі "мочіння в сортирі" були відслідковані соціологами, політологами, аналітиками як щось таке, що надзвичайно підвищило імідж і зрозумілість Володимира Володимировича Путіна. Тому десь півроку тому якраз пройшла рекомендація: як можна більше відпускати веселих зрозумілих для народу сальних жартів, як можна частіше сходити зі свого дипломатичного Олімпу", - додав Невзоров.

Публіцист також виступив з жорсткою критикою директора Департаменту інформації і друку МЗС РФ Марії Захарової.

"Ну, а для чого була винайдена Захарова? Адже в жодному нормальному державному дипломатичному відомстві... Вона чарівна жінка, але вона для іншої професії. Явно не для цієї. До речі, з неї могла б бути хороша скандальна журналістка. Вона б могла бути чудовим головою колгоспу. У неї багато таких класних, соковитих застосувань. Але те, що вона опинилася обличчям зовнішньополітичного відомства, це якраз наслідок тієї самої рознарядки про необхідність бути зрозуміліше для власного народу, оскільки на всі інші народи це ніякого враження не справляє", - резюмував він .

Як повідомляли Патріоти України, 17 січня Лавров заявив, що на акціях протесту і мітингах на території країни були помічені "переодягнені американські дипломати".

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...