Завдання - встояти: Нардеп розповів, як працюватиме кремлівська пропагандистська машина в 2017 році

Кремлівські пропагандисти переконуватимуть, що Україні треба помиритися з Росією, змінити владу, забути про Європу - і все зразу стане добре.

Кремль посилить інформаційні атаки. Фото: ЖЖ.

Пропагандисти Кремля в 2017 році будуть робити упор в інформаційній частині гібридної війни проти України на трьох тезах, одна з яких полягає в "необхідності" примирення між Києвом і Москвою. Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook нардеп від Блоку Петра Порошенка Володимир Ар'єв, пишуть Патріоти України.

За його словами, Кремль буде переконувати українців у тому, що "українська влада винна у всьому, тому її треба змінити", "Європі Україна не потрібна", "Змініть владу, відновіть дружбу з РФ і все буде добре".

Політик підкреслив, що всі три компоненти будуть використані одночасно з багатьма відгалуженнями від кожного - як для української, так і для міжнародної аудиторії.

"Якщо встояти ментально, як встояли свого часу проти інформаційного тиску і дезінформаційних вкидань країни Балтії, то відбудемось як держава остаточно. Якщо ні, то згадайте, що вже зробили з Україною східні орди, коли 100 років тому незалежність втримати не вдалося", - додав Ар'єв.

Було кілька причин: Сирський пояснив відхід українських сил з Авдіївки

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:52

Для відходу українських сил із Авдіївки Донецької області було декілька причин. При цьому під час боїв за місто російські війська зазнали колосальних втрат, зокрема понад 47 тисяч військових. Про це розповів головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, пе...

ISW підрахував, скільки території окупанти захопили в Україні з початку зимового наступу

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:50

З початку 2024 року окупаційна армія РФ змогла просунутися в Україні майже на 100 квадратних кілометрів. Як повідомляє Інститут вивчення війни, з початку свого наступу, який стартував у жовтні 2023 року, загарбники захопили вже 505 квадратних кілометрі...