Збірну Росії в повному складі планують відсторонити від участі в Олімпіаді, - Deutsche Welle

Сьогодні відбудеться засідання так званого "олімпійського саміту", на якому йтиметься або про повне відсторонення Національного олімпійського комітету Росії від Ігор, або як мінімум про дискваліфікацію представників окремих видів спорту.

Президент Міжнародного олімпійського комітету Томас Бах. Фото: fsbmoscow.com.

На засіданні 21 червня можуть обговорити відсторонення від Олімпійських Ігор 2016 всій збірної РФ, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Але в підсумку порядок денний визначає глава МОК, який, на думку спортивних функціонерів, буде радитися з Путіним.

За відстороненням від Олімпіади в Ріо-де-Жанейро легкоатлетичної збірної РФ може послідувати виключення зі складу учасників всієї російської збірної.

Як повідомили в суботу, 18 червня, виданню Spiegel Online неназвані учасники так званого "олімпійського саміту", який пройде 21 червня в Лозанні, вони очікують, що на зустрічі йтиметься або про повне відсторонення Національного олімпійського комітету (НОК) України від Ігор, або як мінімум про дискваліфікацію представників окремих видів спорту, крім легкоатлетичних.

Тим часом видання зазначає, що остаточний порядок зборів затверджується главою Міжнародного олімпійського комітету (МОК) Томасом Бахом (Thomas Bach), який, як вважають спортивні функціонери, перед початком зустрічі може провести консультації з президентом РФ Володимиром Путіним. Баха і Путіна пов'язують дружні стосунки з моменту обрання німецького олімпійського діяча головною МОК в 2013 році.

Окупанти вчергове "захопили" завод у Красногорівці, в ЗСУ відреагували

неділя, 5 травень 2024, 19:15

Російські окупанти вчергове заявили про нібито захоплення опорного пункту на заводі в центрі Красногорівки на Новопавлівському напрямку. Речник оперативно-стратегічного угрупування військ "Хортиця" Назар Волошин в коментарі Ліга спростував, що місто вз...

Окупанти вдарили по Слов'янській ТЕС (фото)

неділя, 5 травень 2024, 18:28

«Сьогодні 5 травня о 10:35 розпочався обстріл Слов'янської ТЕС Донбасенерго. Під час обстрілу було пошкоджено ряд об'єктів на території станції», – зазначив він. Він додав, що російські військові завдали удару чотирма касетними ракетами з РСЗВ «Смерч» ...