Земля бетоном: Жителі окупованого Донецька прощаються з терористом Гіві (фото, відео)

Патологоанатомам не вдалося зліпити Гіві докупи - труна з терористом закрита і кого ховають не видно.

Мешканці окупованого Донецька несуть квіти терористу. Фото: Твіттер.

О 10:00 п'ятниці, 10 лютого, в окупованому Донецьку почалася церемонія прощання з ліквідованим ватажком банди "Сомалі" Михайла Толстих (Гіві), на яку людей зігнали в примусовому порядку. Труну встановили в холі будівлі Донецького державного академічного театру опери та балету, повідомляють Патріоти України з посиланням на сепаратистське видання ДАН.

Через оголошену ватажком "ДНР" Олександром Захарченком жалобу дорожній рух в центрі Донецька перекрито.

На вулиці міста вивели представників "силових структур" псевдореспубліки і розвісили банери із зображенням терориста і написом: "Неможливо перемогти того, хто не здається".

Пропагандисти спеціально зняли масовку з висоти пташиного польоту, щоб показати чергу до тіла Гіві, як в мавзолей Леніна.

Поховають Гіві на кладовищі "Донецьке море" поруч з ватажком незаконного формування "Спарта" Арсеном Павловим (Моторола).


Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...