Земля бетоном: З'явились перші фото з похорону Мотороли

Біля труни підірваного бойовика побиваються обидві його дружини - зраджена росіянка Вікторія Кондрашова і нинішня Олена Коленкіна.

Прощання з Моторолою. Фото: ЖЖ.

В окупованому Донецьку сьогодні проходять похорони вбитого днями ватажка бойовиків Мотороли. Бойовики влаштували церемонію прощання з Моторолою в будівлі Донецького театру опери і балету. Російський пропагандистський видання Life веде онлайн-трансляцію з місця подій. Наводимо скріншоти відео, знятого біля будівлі Донецького театру. Точна кількість людей, що прийшли на похорон бойовика, який вбивав полонених, вказати складно, передають Патріоти України.

Також фотографії з місця подій опублікував один з блогерів, що проживає на окупованих територіях Донбасу.

На вході до Донецького театру опери і балету встановлено металеві рамки, всім, хто прийшов на траурний захід, належить скласти зброю.

На базі розташування зі своїм командиром вже попрощалися бойовики з батальйону "Спарта".

Військовий дезертирував до росіян та став "чиновником"

понеділок, 29 квітень 2024, 22:17

Працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру військовому, який самовільно залишив військову частину та перейшов на бік ворога. Імовірно, йдеться про 2022 рік, зазначають Патріоти України. "Він добровільно пішов на співпрацю з ворогом,...

Окупанти вдарили по Харкову та області авіабомбами, є руйнування та поранені

понеділок, 29 квітень 2024, 21:16

Ввечері у понеділок, 29 квітня 2024 року, російські окупаційні війська завдали ударів по Харкову та області. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Зазначається, що ворог завдав удару по Київському району ...