"Жена Порошенко – Гитлер": У мережі підняли на сміх чергову провокацію путінських пропагандистів

Намагання російських телеканалів показати українців затятими фашистами вже переходить всі межі

Марина Порошенко. Фото: ЗМІТелеканал "Зірка", сумно відомий своєю антиукраїнською пропагандою, опублікував провокаційний матеріал із заголовком: "Дружина Порошенко відкрила в Києві книжкову виставку, де продають праці Гітлера", повідомляють Патріоти України.

Видання стверджує, що на "Книжковому арсеналі", де була присутня Марина Порошенко, активно продають "Майн камф" Адольфа Гітлера. Пропагандисти наводять слова акторки Національного академічного театру російської драми Ольги Когут, знайомий якої нібито бачив на книжковому ярмарку в Києві твори Гітлера.

Користувачі Twitter бурхливо відреагували на подібні звинувачення на адресу першої леді України. "Могли б написати, що дружина Порошенко відкрила виставку книг Гітлера. Було б прикольніше", - іронізує Руслан Дейниченко. "Або дружина Порошенко - Гітлер, так ще прикольніше", - пише користувач з ніком "Х*ровий Київ".

"Так, журналісти схалтурили, потрібно їх звільняти", - пише в коментарях Соня Мартинюк. "Не помітив "Майн Камфа ". Але є книги, які викривають фашистську Московію і її фюрера. Тому так бісяться в Зірці спадкоємці Геббельса", - вважає Микола Селявін.

Удар по шкільному стадіону в Харкові: Постраждали сім людей, в тому числі діти

середа, 8 травень 2024, 20:00

Унаслідок російського удару по спортмайданчику в Харкові вдень у середу, 8 травня, постраждали семеро людей, зокрема діти. Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура в Telegram, передають Патріоти України. За інформацією слідства, вдень 8 травня ...

Під час боїв за Київ зливала ворогу геолокації ЗСУ: СБУ затримала місцеву жительку

середа, 8 травень 2024, 17:47

Служба безпеки України затримала місцеву жительку Київщини, яка під час боїв за столицю передавала ворогу геолокації оборонних пунктів українських Збройних сил Про це повідомляє СБУ. Відповідно до інформації слідства, жінка була в складі агентурного ап...