Жереб кинуто, Рубікон перейдено: Порошенко таки змусить Яценюка піти у відставку, - ЗМІ

Президента поки зупиняє тільки те, що він не визначився з кандидатурою наступника голови уряду.
Арсеній Яценюк. Фото: glavnoe.ua.

Президент Петро Порошенко таки вирішив відправити Арсенія Яценюка у відставку з поста прем'єр-міністра, однак поки не визначився з кандидатурою на його місце. Про це йдеться в матеріалі Української правди, передають Патріоти України.

Співрозмовники з фракцій "Блок Петра Порошенка" і "Народний фронт" у один голос говорять про те, що глава держави не залишає ідеї зняти Яценюка з посади прем'єра. "Він уже не думає, знімати Яценюка. Він зараз думає, хто буде після нього. Як тільки знайде кандидатуру з голосами - відставка відбудеться", - наводить видання слова співрозмовника з фракції БПП, близького до Порошенка.

Джерела уточнюють, що в Адміністрації президента розглядають на посаду голови уряду кандидатури спікера Ради Володимира Гройсмана, секретаря РНБО Олександра Турчинова і голови Одеської ОДА Михайла Саакашвілі. При цьому, співрозмовники в БПП стверджують, що у Порошенка з'явилася ще одна кандидатура на посаду прем'єра, проте парламентарії відмовляються уточнювати, про кого йде мова.

Була задумана як ядерна ракета: У Defence Express розповіли, для яких атак насправді створена "Циркон"

четвер, 2 травень 2024, 18:57

Російська ракета "Циркон", найімовірніше, не є протикорабельною, як про це заявляв Путін, а насправді вона створювалася як ядерна ракета середньої дальності для запуску із землі. Таке припущення озвучили аналітики Defence Express, передають Патріоти Ук...

"Бавовна" на військовому аеродрому РФ в Джанкої: У мережі показали супутникові знімки наслідків ударів

четвер, 2 травень 2024, 18:44

У ході нічної атаки 30 квітня по території аеродрому окупантів у Джанкої було знищено російську техніку ППО, про що свідчать відповідні супутникові знімки, передають Патріоти України. "Супутник Planet Labs зафіксував пошкодження військової техніки на а...