Жодної гривні підступному ворогу: У Дніпропетровську почали боротьбу з рекламою відпочинку в окупованому Криму

Майже чверть українців, згідно опитуванню, все ще збираються відпочивати на анексованому півострові

У Дніпропетровську волонтер знищує об'яви про відпочинок у Криму. Фото з сайту dv-gazeta.info

Волонтер центру для переселенців "Допомога Дніпра", Людмила Хапатько, виступила у Дніпропетровську з ініціативою звільнити місто від паперових об'яв, які запрошують громадян на відпочинок у Крим. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на sobytiya.info.

Людмила закликала дніпропетрівців приєднатися до неї та разом "пойти чистить город". Вона присвятила весь ранок прибиранню об'яв на зупинці навпроти військкомата та на найближчих стовпах. Об'яви були, за її словами, дуже нав'язливими, яскраво жовтими та помаранчевими, з надписами "на море".

Хапатько додала: "Мое сегодняшнее утро и результат двухчасового труда - полный мешок "крымских спамов". Наступного разу очищення міста волонтер планує продовжити в п'ятницю.

Раніше ми повідомляли, що українці, що мали в Криму готельний бізнес, жалілися на бідність: туристів значно поменшало. Але ті люди називали інші об'єктивні причини такої ситуації, а не зривання волонтерами об'яв, та навпаки, довіряли Україні в цьому плані.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...