Жорстокість у стилі КДБ: Маккейн звинуватив Росію у вбивстві Вороненкова

Сенатор США з гіркотою констатував, що Вороненков приєднався до Сергія Магнітського і Бориса Нємцова, які заплатили своїм життям за правду.

Джон Маккейн. Фото:http://inosmi.ru/Американський сенатор Джон Маккейн назвав вбивство екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова "нахабним актом державного тероризму Росії". Про це свідчить заява, опублікована на його сайті, передають Патріоти України.

"Сьогодні, під час чергового нахабного акту державного тероризму в Росії, серед білого дня на вулиці Києва був убитий колишній парламентарій Росії Денис Вороненков. Цей жахливий злочин є продовженням кампанії жорстокості в стилі КДБ, покликаної залякати будь-якого, хто наважиться протистояти тиранії Володимира Путіна" , - заявив сенатор.

Маккейн зазначив, що Вороненков виступив проти путінського терору і незаконного вторгнення в Україну і анексії Криму.

"Він також допомагав українським прокурорам у справі проти колишнього українського президента і маріонетки Путіна Віктора Януковича. На жаль, Вороненков приєднався до Сергія Магнітського і Бориса Нємцова, які заплатили своїм життям за правду", - підкреслив він.

Сенатор написав, що його думки - з дружиною Дениса Марією та їхніми дітьми. "Я молюся, щоб вони знайшли розраду і пишалися його мужнім прикладом", - підсумував Маккейн.

"Створити пусті міста, пусті міста легше займати": Козій пояснив, що стоїть за нагнітанням чуток про плани РФ на Одесу

п’ятниця, 3 травень 2024, 8:30

Останніми днями війська РФ посилили атаки на Одесу - по місту бʼють балістичними ракетами. Першочергова мета таких дій ворога - не окупація міста, а створення в ньому таких умов, аби люди з нього тікали, передають Патріоти України. Про це в інтервʼю OB...

Кремль кидає у бій нові бригади: Жданов назвав напрямок головного удару РФ

п’ятниця, 3 травень 2024, 8:22

Основним завданням російських окупантів може бути розтягування резервів Сил оборони України, заявив військовий експерт, полковник запасу Олег Жданов, передають Патріоти України. "Найімовірніше, саме Авдіївський напрямок вони вважатимуть напрямком голов...