"Жовта картка": Нардеп пояснив, чому Вашингтон незадоволений Саакашвілі та Тимошенко

Американські політики усвідомлюють, що можливі вибори віднімуть у країни час, який можна було б витратити на проведення реформ.

Олександр Дроздик. Фото: соцмережі.

У Вашингтоні вважають ініціативу відставки уряду Арсенія Яценюка і дострокових виборів вкрай шкідливою для України, а їх ініціатори отримали "жовту картку" від США. Про це заявив журналістам у вівторок, 1 березня, народний депутат фракції "Народний фронт" Олександр Дроздик, передають Патріоти України з посиланням на "Апостроф".

"Сполучені Штати очікують від української влади політичної стабільності та продовження реалізації започаткованих реформ, а не занурення країни в чергову кризу через дострокові парламентські вибори", - підкреслив він.

Народний депутат зазначив, що американські політики чудово усвідомлюють, що можливі вибори віднімуть у країни час, який можна було б витратити на проведення реформ. "Уряд Сполучених Штатів вірить, що Україна продемонструє успіх і покаже приклад всім пострадянським країнам, тому зацікавлений в ефективній роботі української влади", - сказав він.

Представник фракції "Народний фронт" зазначив, що політиків, які намагаються роздути кризу, не підтримують в США. "У Вашингтоні вважають ініціативу відставки уряду під керівництвом Арсенія Яценюка і дострокових виборів вкрай шкідливою для України. Фактично це поставить хрест на співпраці нашої держави зі Сполученими Штатами, Євросоюзом і міжнародними фінансовими організаціями", - підкреслив Дроздик.

Парламентарій також додав, що зараз деякі політики, які називають себе новими особами, намагаються прикрити провокування дострокових виборів начебто підтримкою США. "У їх поїздках в Штати і біганині по посольствах західних країн зі своїми скандальними сценаріями насправді немає ніякого сенсу, крім маніпуляцій і відвертої брехні під час політичних ток-шоу", - підкреслив Дроздик.

"Західні партнери добре розуміють шкідливість розбалансованості української влади. Тому показують" жовту картку "Саакашвілі, Тимошенко, Садовому і іншим ініціаторам перевиборів. Це, зокрема, підтверджують і слова посла України в США", - резюмував він.

Завітали в гості ATACMS: В окупованому Луганську грандіозна пожежа (відео)

середа, 8 травень 2024, 1:45

Увечері у вівторок, 7 травня серія вибухів пролунала в окупованому Луганську. За попередніми даними там спалахнула нафтобаза. Про це повідомляють у соцмережах та росЗМІ із посиланням на окупаційну владу. . "Декілька вибухів пролунало в Луганську. У мі...

"Давно вже час": Депутат Держдуми закликав завдати ядерного удару по Україні

вівторок, 7 травень 2024, 23:45

Один з російських депутатів Держдуми заявив, що якщо в Україні буде помічено літаки F-16, по них “потрібно” буде завдати ядерного удару. Про це з посиланням на депутата пише телеграм-канал “Кривава бариня”, передають Патріоти України. Як зазначається, ...