Жириновський зібрався стати президентом

Лідер ЛДПР став першим офіційно зареєстрованим кандидатом.

Володимир Жириновський. Фото:Znaj.ua

Центральна виборча комісія РФ 29 грудня офіційно зареєструвала лідера ЛДПР Володимира Жириновського кандидатом на пост президента Росії. Про це пише агентство РИА Новости, передають Патріоти України.

Повідомляють, що Жириновський особисто приїхав до ЦВК на реєстрацію і заступник голови комісії Микола Булаєв вручив йому посвідчення кандидата. Політик сказав, що із вручення посвідчення "починається сходження на Олімп" і що не всі спортсмени стають олімпійськими чемпіонами, але багато хто про це мріє.

Слід наголосити, що Жириновський став першим офіційно зареєстрованим кандидатом.

Як відомо, президентські вибори в РФ пройдуть 18 березня 2018 року. ЛДПР висунула Жириновського кандидатом у президенти 21 листопада.

Центральна виборча комісія Росії вже дозволила брати участь у виборах журналістці Ксенії Собчак. Вона іде на вибори під гаслом "Проти всіх".

Опозиціонеру Олексію Навальному у реєстрації відмовили. У відповідь він оприлюднив в інтернеті відеозвернення, у якому оголосив про "страйк виборців" через відмову допускати його на вибори.

Партія "Яблоко" висунула кандидатом свого засновника Григорія Явлінського. ЦВК РФ його поки не зареєструвала.

26 грудня ініціативна група офіційно висунула Путіна кандидатом у президенти. Сам Путін на зустріч із групою підтримки не прийшов, віддавши перевагу ялинці в Кремлі.

ЗСУ посиляться: Більшість озброєнь із пакету США вже в Європі, що прискорить доставку в Україну

вівторок, 23 квітень 2024, 17:55

Більшість озброєнь із нового пакету допомоги США заздалегідь розміщено у Німеччині та Польщі. Завдяки цьому доставка до України буде прискорена, передають Патріоти України з посиланням на CNN. Джерело видання повідомило, що артилерійські снаряди будуть...

Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...