"Живее всех живых": РосЗМІ "воскресили" бойовика "ДНР", що загинув у Ніцці

Російські ЗМІ тиражують неймовірну історію воскресіння бойовика "ДНР", який тепер мало не помазанник Божий.

Прохор: "Живее всех живых". Фото: Звезда.

Костянтин Прохорцев на прізвисько "Прохор" воював в Донбасі на стороні найманців "ДНР". Потім він раптово з'явився в Ніцці на святкуванні Дня взяття Бастилії, де загинув під колесами вантажівки терориста. Росіянина нібито поховали на батьківщині в Московській області, а 21 серпня він раптово з'явився в окупованому Донецьку, пишуть Патріоти України з посиланням на російський телеканал "Звезда".

Російські ЗМІ тиражують неймовірну історію воскресіння бойовика "ДНР". Найцікавіше журналісти припасли для недосвідченого читача в кінці історії Прохорцева. За їхньою версією, на питання про те, що сталося чоловік каже, що "знає від Бога абсолютно точно, що йому необхідно робити". Таким чином, ЗМІ Кремля без сорому просувають ідею про "божу волю" у війні в Донбасі.

У соціальних мережах ця інформація викликала хвилю іронії.

"Casio і булава. Гарна назва для твіттер-акаунту. Як нудно я живу", - коментують публікацію користувачі Twitter.

Раніше повідомлялося, що бойовик "ДНР" визнав агресію Москви в Україні і заявив про амбіції Кремля по захопленню Білорусі і Казахстану. Тим часом найманці підсилюють обстріли в Донбасі з важкої артилерії.

Путіну "це не повинно зійти з рук": Шольц заявив, що війна в Україні може затягнутися

субота, 20 квітень 2024, 17:28

Близькі країни до Росії мають сумніви, що війна в Україні має якийсь сенс для Кремля, однак війна може затягнутися. Про це заявив канцлер Німеччини Олаф Шольц, пише DW, передають Патріоти України. "У світі немає практично жодного глави уряду, який вір...

Почалися проблеми: Виробництво зброї в Україні сповільнюється з двох причин, - ЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 17:22

Українські підприємства з виробництва зброї, які з'явилися після початку повномасштабного вторгнення РФ, шукають фінансування і побоюються стати ціллю ракетних атак окупантів, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. За словами журналістів,...