Зі спекуляціїями покінчено: Трамп затверджений новим президентом США

Всього за Трампа було віддано 304 голоси, тільки два вибірники-республіканця зі штату Техас не підтримали його.

Трамп. Фото: "Вісті"Дональд Трамп в понеділок був офіційно обраний Колегією вибірників президентом США. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Радіо Свобода.

Виборці підтвердили результи голосування на виборах 8 листопада, проголосувавши за Трампа у всіх штатах, в яких він отримав більшість голосів. Всього за Трампа було віддано 304 голоси, тільки два вибірники-республіканця зі штату Техас не підтримали його.

У штаті Вашингтон 4 вибірники-демократа проголосували не за Хілларі Клінтон, яка перемогла в цьому штаті, а за інших осіб. Число членів Колегії вибірників дорівнює числу членів обох палат Конгресу США - 538. Кожен штат представлений пропорційно чисельності його населення. Для обрання президента необхідні були 270 голосів.

Нинішні президентські вибори в США супроводжувалися скандалом, пов'язаним з комп'ютерними атаками на Демократичну партію, за даними розвідки, організованими російськими спецслужбами. Ряд активістів в зв'язку з цим закликали виборців-республіканців відмовитись від підтримки Трампа.

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...