Зять Трампа може стати ключовим радником у Білому домі, - ЗМІ

Але чоловік Іванки Трамп може обмежитися і роллю неофіційного помічника свого тестя.

Іванка Трамп з чоловіком. Фото: соцмережі

Чоловік доньки обраного президента США Дональда Трампа – Джаред Кушнер може обійняти посаду одного з ключових радників у Білому домі. Про це повідомляє газета The Wall Street Journal, передають Патріоти України.

За її даними, 35-рінчий Кушнер, який був одним із основних помічників у передвиборному штабі республіканця Трампа, розглядається як кандидат на посаду старшого радника майбутнього президента США.

При цьому газета не виключає, що чоловік Іванки Трамп може обмежитися роллю неофіційного помічника свого тестя, відмовившись від посади в Білому домі. Раніше ЗМІ припускали, що Кушнера, який є, в тому числі, власником тижневика The New York Observer, можуть призначити керівником апарата співробітників Білого дому. Однак Трамп оголосив, що цю посаду обійме голова Національного комітету Республіканської партії Райнс Прибас, зазначає ТАСС.

"Потрібно більш активно нападати": Кадиров пообіцяв Росії взяти Одесу і Харків у травні

вівторок, 7 травень 2024, 16:54

Лідер Чечні Рамзан Кадиров поскаржився: Росії необхідно взяти Одесу і Харків цим травнем, підкресливши, що з Україною слід воювати жорсткіше та активніше, передають Патріоти України. Відповідну страшилку політик розповів з нагоди інавгурації свого прав...

“Двадцять п’ять років тому": Сі Цзіньпін пообіцяв "ніколи не забути" бомбардування НАТО посольства Китаю в Белграді

вівторок, 7 травень 2024, 16:38

Президент КНР Сі Цзіньпін пообіцяв “ніколи не забути” смертоносне бомбардування НАТО посольства Китаю в Белграді. Про це він заявив під час європейської поїздки, пише Bloomberg, передають Патріоти України. Як зазначається, заява Сі Цзіньпіня посилює ро...