З'явились ознаки підготовки Путіним наступу на Маріуполь

Окупанти готують лікарні Новоазовського району до прийому особливо великої кількості поранених військових.

На околицях окупованого Новоазовська. Фото: соцмережі.

Медичні працівники ЗС РФ проводять широкомасштабну ревізію в центральній лікарні Новоазовська та фельдшерсько-акушерських пунктах окупованих сіл району. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив український лікар і блогер Олександр Чернов, який виїхав з окупованого Донбасу, але підтримує зв'язок зі своїми джерелами інформації на непідконтрольній українській владі території, передають Патріоти України.

«Интересные новости из оккупированного Новоазовска. После заявления РФ о «возможном патрулировании акватории Азовского моря флотом РФ" - в Новоазовске уже замечен «эксперт по военной медицине» из РФ. На базе ЦРБ российские военврачи уже 3,5 года частые гости, но сейчас проводится особо масштабная ревизия. В том числе и на ФАПах (фельдшерско-акушерские пункты – ред.) в Седово и в Безыменное», - написав Чернов.

За його словами, окупанти вже завезли великі партії «перев'язувальних і протишокових» засобів, а після позавчорашньої заяви так званого «заступника командувача оперативного командування ДНР» Едуарда Басуріна про «готовність ЗСУ атакувати з моря», вперше з 2016 року, наказали нести постійне чергування в ФАПах двом фельдшерам, а не одному, як до цього розпорядження.

«Похоже, небратья всерьез готовятся к получению немелких телесных повреждений в результате и возможных атак, и патрулирования!», - резюмував лікар.

Інтрига спікера Джонсона приречена: Білий дім не підтримає законопроєкт щодо допомоги виключно для Ізраїлю без України (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 7:22

Майклу Джонсону відмовляють у підтримці недоречної ініціативи навіть його однопартійці з Конгресу. Прессекретарка Білого дому також закликала Палату представників ухвалити законопроєкт про допомогу Ізраїлю, Україні та Тайваню на 95 мільярдів доларів СШ...

Джонсон представив конгресменам США окремі законопроєкти щодо допомоги Україні, Ізраїлю та Тайваню

вівторок, 16 квітень 2024, 7:14

Спікер Палати представників США Майк Джонсон у понеділок представив чотири окремі законопроєкти щодо допомоги Україні, Ізраїлю, Тайваню та про пріоритети національної безпеки, повідомляє The Hill. Джонсон оприлюднив свою пропозицію під час закритої кон...