З'явилися подробиці життя російського дипломата, що розстріляв свою родину (фото)

Працівник МЗС РФ криваво розправився із дружиною і малою дитиною, а потім застрелився.

Олександр Ш. Фото: Соцмережі.

У соцмережах знайшли фото ймовірного співробітника МЗС РФ, Олександра Ш., який жорстоко розправився з матір'ю і дитиною в Москві. Про це повідомляє РЕН ТВ, передають Патріоти України.

Як видно на знімках, дипломат любив екстремальний відпочинок, захоплювався полюванням, любив фотографуватися зі зброєю.

У свою чергу представники Слідчого комітету порушили кримінальну справу за фактом трагедії, повідомили у прес-службі ГСУ СК Росії по Москві.

"За версією слідства, вночі 15 травня 2017 року у квартирі житлового будинку, розташованого по Ленінському проспекту в місті Москві, виявлені тіла чоловіка і жінки, а також малолітньої дівчинки з ознаками насильницької смерті у вигляді вогнепальних поранень", - заявила офіційний представник ГСУ СК РФ по Москві Юлія Іванова.

Уточнюється, що жінка і дочка прийшли в гості до чоловіка. Він вихопив рушницю і розстріляв сім'ю, після чого наклав на себе руки. За інформацією ЗМІ, ймовірний убивця був співробітником МЗС, проте офіційних підтверджень про його роботі у відомстві не надходило.

Слідчі продовжують роботу на місці трагедії. Проводиться опитування сусідів і можливих очевидців події. Належить з'ясувати обставини вбивства.

Як повідомляли Патріоти України, чоловік вистрелив дружині в обличчя, його п'ятирічна дочка намагалася втекти, тому отримала поранення у спину.

Болгарія викликала посла Хорватії через слова президента Мілановича, який назвав її "дном"

четвер, 2 травень 2024, 21:51

Проросійський президент Хорватії Зоран Міланович спровокував дипломатичний скандал своїми словами про те, що Болгарія – найбільш неуспішна країна ЄС у користуванні європейськими коштами і "рятує" від такого звання Хорватію. Про це повідомляє Vecernji L...

"Терор серед білого дня": Окупанти вдарили по Дергачах під Харковом, постраждало багато дітей

четвер, 2 травень 2024, 20:04

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про наслідки російського удару по Дергачах, унаслідок якого постраждало вісім дітей, передають Патріоти України. «Два влучання, одне з них — біля спортивного клубу, інше — в землю. Загалом унаслідок російс...