Поїзд відірвав нещасному голову: У Києві на вокзалі сталася моторошна НП (відео 16+)

Під час початку руху потягу, чоловік стояв на пероні, але як тільки транспорт наблизився до нього, раптово ліг на рейки.

На вокзалі сталася трагічна НП. Фото: Інформатор.

У понеділок, 11 березня, в Києві, на Центральному залізничному вокзалі стався смертельний інцидент: чоловік потрапив під потяг, в результаті чого поїзд відірвав йому голову, повідомляють Патріоти України.

Так, потяг, який прямував з Маріуполя наїхав на загиблого на 10 колії вокзалу, коли вирушав у депо. Під час початку руху потягу, чоловік стояв на пероні, але як тільки транспорт наблизився до нього, раптово ліг на рейки. Потяг уже не міг зупинитися, наїхав на загиблого і відірвав йому голову.

На даний момент не виключається, що чоловік скоїв суїцид. На вигляд загиблому близько 50-60 років. Його особу поки не встановлено.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...