З'їзд еліти: Світові лідери зустрілися на саміті G20 (фоторепортаж)

На зустрічах G20 традиційно також присутні представники Ради з фінансової стабільності, МВФ, СОТ, ООН і Світового банку.

Групова світлина учасників саміту G20 у Гамбурзі. Фото:http://news.liga.net

Сьогодні, 7 липня, в Гамбурзі стартував дводенний саміт Великої двадцятки - клубу урядів і глав центральних банків країн з найбільш розвиненою економікою та економікою, що розвивається: США, Австралії, Аргентини, Бразилії, Великобританії, ФРН, Індії, Індонезії, Італії, Канади, КНР, Мексики, Саудівської Аравії, Туреччини, Франції, Південної Кореї, ПАР, Японії, РФ і ЄС. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Ліга.нет.

G20 представляє приблизно 85% світового валового національного продукту і 75% світової торгівлі. На зустрічах G20 традиційно присутні представники Ради з фінансової стабільності, МВФ, СОТ, ООН і Світового банку.

Сьогодні зранку господиня заходу, канцлер Німеччини Ангела Меркель, зустрічала гостей, після чого всі зробили групове фото:

Сьогодні на полях саміту відбудеться зустріч президентів США і РФ Дональда Трампа і Володимира Путіна. За словами радника президента США з нацбезпеки Герберта Макмастера, "немає якогось специфічного порядку денного" під цю зустріч: темою розмови буде "те, про що президент захоче поговорити".

У Держдепартаменті США заявили, що на майбутній зустрічі з Путіним Трамп не укладатиме будь-які двосторонні угоди, в яких фігурує Україна.

2PZD-21 вже пройшов показові запуски: Китай презентував свій покращений аналог гіперзвукової ракети "Кинджал"

п’ятниця, 3 травень 2024, 2:35

У Китаї розробили аналог російської гіперзвукової ракети "Кинджал". Влада КНР вже показала відео використання ракети, повідомляє Defense Express. . Як зазначає видання, ракета відома під індексом 2PZD-21. Вперше китайці показали свою розробку у листоп...

ППО недоімперії тріщить по швах: Бійці ССО спалили третій російський "Бук" на Сумському напрямку за тиждень (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:55

Не встигли вояки держави-агресора прибрати останки "Буків" вражених 30 квітня, як їм додалося сумної роботи. Оператори одного з підрозділів Сил спеціальних операцій уразили ворожий зенітний ракетний комплекс Бук-М1 на Сумському напрямку. Про це повідом...